Tableau

Kontakt oss om
Tableau

Tableau er et moderne Business Intelligence verktøy – som hjelper deg å se og forstå dataene dine og er den nye standarden på visualisering andre verktøy måles opp mot.

 

Det er enkelt å koble opp mot ulike databaser og direkte mot kilder som Google Analytics og Hadoop.  Dette liker vi i Sherpa godt!
Tableau har også støtte for “Embedded reporting” som gjør det enkelt å benytte seg av visualiseringer laget i Tableau i andre applikasjoner. Basert på hvilke dataelementer du velger deg ut, foreslås ulike visualiseringer for deg. Det er kjempelett å velge andre graftyper, kart, filtrere og å legge på farger.

Figur:  Chantilly Jaggernauth visualizes stolen bikes in the UK between June 2014 and May 2017 for #MakeoverMonday.(Tableau public)

Tableau er enkelt å bruke og “public” versjonen er gratis. Men husk at Tableau ikke kan trylle med dataene dine. I tillegg kan det nesten være for enkelt å lage mange fancy og fine grafer,  slik at du går deg bort på veien og kanskje ikke klarer å fortelle den historien du ønsker.

Så, tilrettelegg dataene dine godt og “keep your data-story straight”. Fordi innsikt, gir god utsikt!

 

Vi kan hjelpe deg med Tableau

Vi kontakter deg så snart
vi kan!

Ha en fin dag!

Oops! Vi sliter litt med skjemaet, akkurat nå. Prøv å ring eller mail oss.