Tableau

Kontakt oss om
Tableau

Tableau er et moderne Business Intelligence verktøy – som hjelper deg å se og forstå dataene dine og er den nye standarden på visualisering andre verktøy måles opp mot.

 

Det er enkelt å koble opp mot ulike databaser og direkte mot kilder som Google Analytics og Hadoop.  Dette liker vi i Sherpa godt!
Tableau har også støtte for “Embedded reporting” som gjør det enkelt å benytte seg av visualiseringer laget i Tableau i andre applikasjoner. Basert på hvilke dataelementer du velger deg ut, foreslås ulike visualiseringer for deg. Det er kjempelett å velge andre graftyper, kart, filtrere og å legge på farger.

Figur:  Chantilly Jaggernauth visualizes stolen bikes in the UK between June 2014 and May 2017 for #MakeoverMonday.(Tableau public)

Tableau er enkelt å bruke og “public” versjonen er gratis. Men husk at Tableau ikke kan trylle med dataene dine. I tillegg kan det nesten være for enkelt å lage mange fancy og fine grafer,  slik at du går deg bort på veien og kanskje ikke klarer å fortelle den historien du ønsker.

Så, tilrettelegg dataene dine godt og “keep your data-story straight”. Fordi innsikt, gir god utsikt!

 

Vi kan hjelpe deg med Tableau

[recaptcha]

Vi kontakter deg så snart
vi kan!

Ha en fin dag!

Oops! Vi sliter litt med skjemaet, akkurat nå. Prøv å ring eller mail oss.