Personvern

Personvernerklæring

Vi i Sherpa setter ærlighet og redelighet veldig høyt. Vi vil derfor forsikre oss om at du som bruker av sherpaconsulting.no, skal føle deg trygg på at vi behandler dine opplysninger i henhold til gjeldene lover og regler og ikke minst vår egen moralske standard.

Når du bruker sherpaconsulting.no, så gir du oss i Sherpa tilgang til en del informasjon om deg selv. Her følger en oversikt over hvilken informasjon vi samler og hva vi bruker det til.

Sherpa Consulting AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for de personopplysninger som samles inn ved bruk av vår nettside.

Hvilken informasjon har vi og hvor får vi den fra

Når du bruker nettstedet vårt, så skal vi ikke legge skjul på at vi samler inn en del informasjon, som f.eks. hvilken nettleser og enhet du bruker, IP-adressen din, hvor du befinner deg, nettstedet du kom fra, hva du brukte og ikke brukte nettstedet/applikasjonen vår til, eller hvilket nettsted du gikk til når du forlot nettstedet vårt.

Som fryktelig mange andre, så bruker også vi Google Analytics, for å analysere bruken av vårt nettsted.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Hvis du velger å benytte Kontakt Oss skjema, så antar vi med ganske god grunn at du er interessert at vi tar kontakt med deg, og dermed gir oss samtykke til å ta vare på og bruke din kontaktinformasjon.

Hvordan informasjonen din brukes og hvorfor

Vi samler inn og bruker informasjonen din for å kunne bistå deg best mulig, for å dele nyheter, invitere deg på events, for markedsføring og forbedre nettsidene våre.

Vi bruker statistikken vi har i Google Analytics kun for å forbedre vårt nettsted.

Kontaktinformasjon delt via Kontakt Oss, benyttes for å bistå deg, og sende deg et nyhetsbrev i ny og ne. Vi i Sherpa er kjent for å ikke plage våre kontakter, så en sjelden gang sender vi ut informasjon vi mener har nytte for deg. Du kan alltids melde deg av hvis du mener vi ikke er relevante eller at du har en annen oppfatning av sjelden enn oss.

Hvem vi deler opplysningene dine med og hvorfor

Vi verken deler eller selger statistikken vi samler inn på vårt nettsted, punktum!

Vi deler informasjon med samarbeidspartnere kun hvis du har benyttet Kontakt Oss skjema, og viser interessere for en av våre partnere eller vi sammen finner ut at det kan være lurt å videreformidle din informasjon til en samarbeidspartner.

Dine valg og rettigheter

Du kan alltid velge om du ønsker å motta markedsføringsmateriell fra oss eller ikke. Det er enklest for deg og oss om du melder deg av når du en sjelden gang får et nyhetsbrev eller en invitasjon til frokostseminar. Hvis det ikke er raskt nok, så tar du bare kontakt med oss på kontakt informasjonen lengre ned, så fikser vi det med engang.

Hvis du vil vite hvilken informasjon vi har lagret om deg, så ta kontakt med oss.

Hvordan vi tar vare på informasjonen din

Vi vil bare lagre opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å bistå deg, så lenge du er kunde eller så lenge du har lyst til å motta informasjon fra oss. Vi vil slette informasjonen din på en sikker måte når vi ikke trenger den, i henhold til våre retningslinjer.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om denne erklæringen eller om hvordan vi håndterer informasjonen din, ta kontakt med oss på kontor@sherpaconsulting.no eller ring sjefen på +47 480 41 022.