Om Sherpa

I Sherpa har vi høye ambisjoner på våre kunders vegne.
Vi vet at data som er tilrettelagt og tilgjengelig virkelig kan utgjøre en forskjell. Sherpa er kompetansepartner for utvalgte virksomheter og gir råd, lager løsninger og tilbyr tjenester som tar deg inn i en ny dataenes tidsalder.

 

41 ansatte, AAA økonomi, Miljøfyrtårn

 

Vi har en klar seniorprofil i Sherpa og vårt mål er å tiltrekke oss de beste hodene.

De som jobber i Sherpa har gjerne lang erfaring og er blant de beste i sitt felt. Våre løsninger er tilpasset dine behov og samtidig tilrettelagt for morgendagens muligheter. Vi er ikke bundet av leverandører og står fritt til å tilby deg deg teknologien som er mest hensiktsmessig.

Partnere

Overhuset

Vi er en del av Overhuset-samarbeidet og tilbyr større kunder et unikt spekter av konsulenttjenester av samme høye kvalitet som Sherpa. Les mer om Overhuset og de andre medlemmene her.

 

Sherpa er Norges første Cloudera partner. Det betyr at vi kan tilby markedets enkleste, raskeste og mest sikre Hadoop plattform i Norge. Hadoop er en moderne dataplattform, for distribuert lagring og prosessering av data.

Kontoret

Vi holder til på Stortorvet 5 i Oslo. Fra våre kontorer i 4. etasje har vi strålende utsikt over Karl Johans gate og Stortorvet. Vis kart

Stortorvet, Oslo

Jobb i Sherpa

Vi opplever stor etterspørsel og må ha flere ansatte.

Se våre ledige stillinger

Personvern i Sherpa

Personvern er viktig for oss i Sherpa. Les vår personvernerklæring ved å gå inn på linken under.

Sherpas personvernerklæring