Big Data er død, lenge leve….

Ok, la oss bli enige om å droppe begrepet Big Data med en gang, da det er oppbrukt, forvirrende og misvisende. Det handler ikke om SVÆRE data eller om de 3 V-ene (eller var det 4?!). Det handler om hvilke muligheter ny teknologi gir til å modernisere dataarkitekturen og levere bedre og mer innovative løsninger.

En moderne dataplattformen gir nye muligheter, som du tidligere bare kunne drømme om eller måtte ha mye penger for å realisere.

3 grunner til hvorfor dette bør være noe for deg og din bedrift, er når du har:

– brukere som vil ha raskere tilgang til data og innsikt
– ytelse problemer
– NYE Data* som du ikke får brukt med dagens teknologi

Vi har valgt å kalle denne moderne dataplattformen, Moderne Datavarehus.

Du må ikke rive ditt gamle datavarehus for å få et Moderne Datavarehus, ny og gammel teknologi kan fint leve i et godt og fruktbart samspill lenge enda.

Et Moderne Datavarehus kan lagre ALLE typer data på rå format og uten at et databaseskjema må være definert på forhånd. Plattformen har i tillegg distribuert lagring og prosessering.

Hvis du har tenkt til å fortsette å gjøre det du alltid har gjort, så er ikke dette noe for deg! Hvis du derimot ser potensiale for ny bruk av data, eller du har andre utfordringer i dagens datavarehus, så er dette definitivt noe for deg. Et Moderne Datavarehus vil være en ypperlig plattform for de organisasjoner som vil få fart på digitaliseringen.

*NYE Data: Er data som man enten alltid har hatt, eller som har oppstått som et resultat av ny teknologi, som nå hurtigere og mer nøyaktig kan benyttes til analyse, innsikt og innovative løsninger på grunn av ny teknologi.

Del på:

Kommentér